Головна » 2011 » Листопад » 18 » Духовенство в очах сучасного українського суспільства
19:56
Духовенство в очах сучасного українського суспільства

                  

 Як нам стало відомо з різних ЗМІ,  духовенство  не таке вже побожне  як це здається на перший погляд,  тому що  воно  не  завжди притримується  канонічних норм та правил, які диктуються для них.  Така несподіванка збентежує не лише сучасне українське суспільство а також молодь.

Що  спонукає представників духовенства на такі вчинки?  Чи вони відповідають принципам духовно – моральних норм, які є також важливим елементом для сучасного духовенства?   На які провокативні дії  згоджується церковники?

 Що  за цим усім стоїть?  Жага до влади, чи любов Божа?  Спробуємо про це дізнатися/  У жовтні 2010 року  УМВС України  подало  у розшук  на єпископа Луганського і Старобільського УПЦ КП, підозрюючи його у шахрайстві на суму 100 тисяч доларів, які він імовірно викрав в одного із жителів міста Луганськ  про цю новину повідомила прес – секретар УМВС в Луганській області Тетяна Погукай. За даними міліції головний підозрюваний 1976 року народження  потрапляє під 190 статтю Кримінального кодексу України «про шахрайство, скоєне в особливо великих розмірах». Така подія  просто вразила Патріарха Філарета.

 Після цього  за рішенням  вищого церковного органу – Священного Синоду єпископа Луганського  відсторонили від  церковних обов’язків. Факт  видно  на обличчя.

Спеціально для сайту www.repolit.com

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Переглядів: 695 | Додав: Apolon2011 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: